Benvinguts al meu blog.

 

Benvolgudes famílies.

    Durant aquesta etapa infantil jo soc la tutora dels vostres fills/es. Per tant, amb la vostra col·laboració formaren un gran equip que acompanyarem durant el seu procés d’aprenentatge.

    I com farem? Perquè harem d’una manera lúdica amb l’ajuda de les TIC, eines que considere fonamental per aquesta etapa infantil.

    I per qué vaig pensar això?, perquè anem evolucionen en tots els aspectes de la nostra societat i com, adults responsables, hem d’adaptar-nos a aqueixa evolució. Hem passat de no tindre dispositius digitals a conviure amb ells, estem en l’era digital.

    Y les TIC són un element clau per a aconseguir reformes educatives profundes i d'ampli abast. Per a això, és necessari capacitar i promoure l'actualització dels/as docents, a més d'equipar els espais escolars amb la tecnologia necessària (Gabelas, 2002).

   Què significa ser docent en l’era digital? En aquest segle XXI no es concep sense les noves tecnologies. Podria mos dir que abans els xiquets/es naixien amb un pa sota el braç i ara és amb algun aparell digital.



            Per tant, com a tutora dels vostres fills/es en aquest bloc compartirem continguts, recursos i activitats que considere importants per a ajudar-los a introduir les TIC en la classe.

            A continuació us deixe una presentació slideshare i un vídeo on explica la importància de les TIC en educació infantil.

            Espere que servisca d’utilitat i molt prompte tornaré a escriure.

            Salutacions de la tutora dels vostres fills/es.        

https://es.slideshare.net/mayerlyzapatasoria/las-tics-en-el-aula-dia-positiva 




Perez, I. (2016, 20 marzo). Los niños de ahora nacen con la tecnologia. YouTube. https://www.youtube.com/watch?v=tV_-N9CdfDk&feature=youtu.be

      

Las TIC en Educación Infantil, ¿por qué? (2013b). youtube. https://youtu.be/cg2gjbpzumg

LAS TIC en la educación, una perspectiva. (2002). www.uoc.edu. http://www.uoc.edu

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Robòtica i programació en l'etapa d'infantil

WEBQUEST " Salvem el nostre planeta"

WEBQUEST " les figures geomètriques"